klaudyna750

Proszę o bardzo szybką odpowiedź potrzebne na teraz !!!

+0 pkt.
Odpowiedz

1 answer

about 11 years ago

wstawiamy po jednym zadaniu zad3 2x-pierw(6)=pierw(6)x-2 (przerzucamy str niewiadome na lewa, wiadome na prawa) 2x-pierw(6)x=pierw(6)-2 (x przed nawias) x(2-pierw(6) )=pierw(6)-2 (wyciagamy - przed nawias) -x(pierw(6)-2)=pierw(6)-2 (dzielimy obie str przez pierw(6)-2 -x=1 x=-1

jareczka

Expert Odpowiedzi: 2635 0 people got help

Najnowsze pytania w kategorii Matematyka

Ładuj więcej