Renie
Proszę o rozwiązanie -2(3xdo potęgi2+17x-19,3)= -(-2x+2y-z)+(x-2y-2z)= (pierwiastek ze100-pierwiastek z64)do potęgi2= [(pierwiastek z49)do potęgi6:(pierwiastekz49)do potęgi5]x[(pierwiastekz49)do potęgi2:(pierwiastek z49)do potęgi 1]=
+0 pkt.
Odpowiedz
Odpowiedzi: 2
-2(3xdo potęgi2+17x-19,3)= -6x do potęgi2 - 34x+38,6 (pierwiastek ze100-pierwiastek z64)do potęgi2= (10-8)do potęgi2= 2do potęgi2=4
ewelinamyszka62
Newbie
Odpowiedzi: 1
0 people got help
Proszę o rozwiązanie1przykład -2(3xdo potęgi2+17x-19,3)= 2przykład -(-2x+2y-z)+(x-2y-2z)= 3przykład(pierwiastek ze100-pierwiastek z64)do potęgi2= 4przykład[(pierwiastek z49)do potęgi6:(pierwiastekz49)do potęgi5]x[(pierwiastekz49)do potęgi2:(pierwiastek z49)do potęgi 1]=
Renie
Newbie
Odpowiedzi: 1
0 people got help
Najnowsze pytania w kategorii Matematyka
Ładuj więcej